Назад до каталогу статей
Новини

ЗАТВЕРДЖЕНІ МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАКУПІВЕЛЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ У PROZORRO

05 Листопада 2020

Завдяки документу планується попередити випадки постачання до шкільних їдалень небезпечних або неякісних харчових продуктів.

Мінекономіки затвердило Методичні рекомендації щодо особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти.


 


Документ прийнято в рамках реформи системи шкільного харчування. Комплексне обстеження 500 українських шкіл виявило ряд проблем в сучасній системі шкільного харчування, у тому числі пов’язаних із процедурами закупівель у Прозорро.

Методичні рекомендації допоможуть учасникам закупівель у:

• підготовці тендерної документації;

• визначенні характеристик предмета закупівлі;

• встановленні кваліфікаційних критеріїв для учасників закупівель;

• визначенні переліку документів, які необхідні для підтвердження відповідності встановленим кваліфікаційним критеріям.

Методичні рекомендації спрямовано на реалізацію:

  1. Плану заходів з реформування системи шкільного харчування, затвердженого розпорядженням КМУ №1008 від 5 серпня 2020 року;
  2. Плану пріоритетних дій Уряду на 2020 рік, затвердженого розпорядженням КМУ № 1133 від 9 вересня 2020 року.

https://www.me.gov.ua

Корисні матеріали:

Якщо виникають будь-які запитання щодо участі в тендері 

або роботи на майданчику E-Tender, звертайтеся до нас:

0 800 30 77 55 (в межах України безкоштовно),

support@e-tender.ua.

З повагою команда Е-Тендер!

Зацікавила інформація статті?
Отримати додаткове розʼяснення

схожi новини

Новини
Чи вдалось виконати річні плани? Які об'єкти будуть виставлені на приватизацію у 2022 році? Про це розповідає начальник Регіонального відділення Фонду держмайна по місту Києву Яна Матієва
Новини
Розповідаємо як уникнути помилок на етапах оголошення аукціону, підписання протоколу та договору
Новини
Орендна плата за користування землею може стати одним з головних джерел доходу до бюджетів міських, сільських та селищних рад