Мінекономіки затвердило Методичні рекомендації щодо особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти.
Документ прийнято в рамках реформи системи шкільного харчування. Комплексне обстеження 500 українських шкіл виявило ряд проблем в сучасній системі шкільного харчування, у тому числі пов’язаних із процедурами закупівель у Прозорро.
Методичні рекомендації допоможуть учасникам закупівель у:
• підготовці тендерної документації;
• визначенні характеристик предмета закупівлі;
• встановленні кваліфікаційних критеріїв для учасників закупівель;
• визначенні переліку документів, які необхідні для підтвердження відповідності встановленим кваліфікаційним критеріям.
Методичні рекомендації спрямовано на реалізацію:
- Плану заходів з реформування системи шкільного харчування, затвердженого розпорядженням КМУ №1008 від 5 серпня 2020 року;
- Плану пріоритетних дій Уряду на 2020 рік, затвердженого розпорядженням КМУ № 1133 від 9 вересня 2020 року.
Корисні матеріали:
- Тендери на поставку продуктів харчування для шкіл: предмет та способи проведення
- Закупівля без використання ЕТС: як її провести та відзвітувати
- Закупівля робіт з капітального ремонту шкіл
Якщо виникають будь-які запитання щодо участі в тендері
або роботи на майданчику E-Tender, звертайтеся до нас:
0 800 30 77 55 (в межах України безкоштовно),
support@e-tender.ua.
З повагою команда Е-Тендер!